طرز تهیه مرغ داخل فر

پنج شنبه, 31 فروردين 1396 07:25

طرز تهیه مرغ داخل فر:

مرغ را با سسى كه با رب گوجه و آبليمو و زعفران و روغن و نمک و فلفل درست كرده بودم گذاشتم يك ساعت بماند.

بعد داخل سينى فر هويج و فلفل دلمه اى و پياز با كمى روغن چيدم و مرغ را روی آن گذاشتم و نصف ليوان آب ريختم و روی آن را با فويل بستم و با درجه ٢٢٠ گذاشتم داخل فر يک ساعت بپزد.

بعد دوباره در آن را باز كردم و آن را پشت و رو كردم تا زير آن هم مزه دار شود. 

بعد دوباره سس گوجه و زعفران و آبليمو درست كردم و با فرچه روی مرغ ماليدم و اين بار فويل را برداشتم تا حسابى برشته شود.

می توانید مدت زمان پخت را هم خودتان چک كنيد اگر نپخته بود زمان بيشترى برای پخت بگذاريد.

پخت مرغ داخل فر,طرز پخت مرغ داخل فر

نحوه پخت مرغ داخل فر,طرز تهیه مرغ داخل فر

مراحل پخت مرغ داخل فر

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

طرز تهیه ماکارونی آلمانی

پنج شنبه, 31 فروردين 1396 07:22

طرز تهیه ماکارونی آلمانی :

ماکارونی را کامل پختم آبکش کردم ریختم داخل ظرف پیرکس

طرز تهیه کومپیر ترکیه

پنج شنبه, 31 فروردين 1396 07:14

 

ابتدا فر را با درجه 200 می گذاریم گرم شود .سپس بعد از 15 دقیقه خوب  وقتی فر گرم شد،

طرز تهیه ته بريان

پنج شنبه, 31 فروردين 1396 07:08

طرز تهيه ته بريان :

پياز را نگينی خرد کرده و با كمی روغن تفت دهيد. مرغ ها را اضافه کرده و سرخ كنيد. مقداری نمک و فلفل را با 2 ليوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ ها بپزد. بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ كنيد و كنار بگذاريد.

پیکود دگالو

شنبه, 19 تیر 1395 06:09
سالسا فريسکا سالسا فريسکا Salsa fresca يا پيکو دگاليو pico degallo يک سالساي بسيار معروفه که بيشتر شکل سالاد دارد و از مواد خام وتازه تشکيل شده و اصلا اسمش هم ازهمين مياد سالسا فرسکا معمولا تشکيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز وفلفل و ساير مواد اغلب به آن اضافه مي شود از جمله آب ليمو – سرکه سيب و گشنيز و آووکادو و خيار و ميگو و انبه و..... 1- گوجه فرنگي يک ونيم ليوان 2- فلفل هالوپينوي خوردشده 1 ق غ 3- پياز قرمز خورد شده ربع ليوان 4- سير خورد شده 1 ق غ 5- آب 2 ليمو سبزتازه 6- گشنيز خورد شده 2ق غ 7- نمک و فلفل به ميزان لازم گوجه فرنگي را خورد مي کنيم سيررا خيلي ريزخورد مي کنيم گشنيز را درشت خورد مي کنيم ،آب ليموهاي تازه را گرفته و به آن اضافه مي کنيم . همه ي مواد را توي کاسه مي ريزيم اکنون نمک و اگر مايل بوديد فلفل به سالسا اضافه کنيد و حتما با مقداري فلفل هالوپينو هم زده و سرو مي کنيد. سالسا را در کنار اغلب غذاهاي مکزيکي سرو کنيد. اين شيوه سروسالسا باچيپس ترتيا سرو ميشه. اين سالاد را ازدست ندهيد و حتما يکبار امتحان کنيد.