تهيه پاپريکا در خانه

یکشنبه, 13 تیر 1395 11:24

پاپريکا ادويه اي است که از آسياب کردن فلفل دلمه اي قرمز خشک شده بدست مي آيد . فلفل دلمه اي قرمز ميتواند تند يا شيرين باشد که براي رسيدن به اين هدف از فلفل تند يا فلفل دلمه اي مي توانيد استفاده کنيد .

تهيه آرد سوخاري درخانه

یکشنبه, 13 تیر 1395 11:22

اين آرد سوخاري بافتش تشکيل شده از ذرات ريز و درشت نون تست شده که باعث مي شود نهايتاً غذاهاي سوخاري شده کرانچي تر باشند. مي توانيد از نان هايي که چند روز توي يخچال مانده و ديگر از آنها استفاده نمي کنيم يا هرمدل نان حجيم استفاده کنيد . نان ها را به تيکه هاي نه چندان کوچکي تقسيم مي کنيم. اگر از نان همبرگر يا باگت استفاده مي کنيد بهتر است که داخلش را خالي کرده و بعد تيکه تيکه کنيد و همه را توي سيني فر قرار دهيد.

بستنی سوخاری

یکشنبه, 13 تیر 1395 11:20

بستنی  400 گرم
کرن فلکس خورد شده 2 لیوان
پودر نارگیل یا (گردو یا بادام یا

براونیز نوتلا

یکشنبه, 13 تیر 1395 11:07

تخم مرغ 4 عدد
 نوتلا يک شيشه
 وانيل نصف قاشق چاي خوري
براي آب کردن نوتلا بايد بهتر است که با مايکروفر اين کار را انجام بدهيد . شيشه را داخل مايکروفر مي گذاريم وهر 5 ثانيه يکبار از داخل مايکروفر بيرون مي آوريم و هم مي زنيم تا زماني که کاملاً گرم و رقيق شود .
( مواظب باشيد نوتلا نسوزد )
فر را روي 180 درجه سانتي گراد قرار مي دهيم قالبي به ابعاد 17 در 17 سانتي متر را چرب کرده و داخل آن را کاغذ روغني قرار مي دهيم  و روي کاغذ را هم چرب مي کنيم تا مواد به کاغذ نچسبد .
تخم مرغها را به همراه وانيل در کاسه مي ريزيم
( تخم مرغها را حتماً به دماي محيط برسانيد )
و با همزن خوب هم مي زنيم تا وقتي حجمش
4 برابر و رنگش کاملاً روشن و تقريباً سفيد شود.
حالا مي توانيد در حالي که همزن داخل ظرف تخم مرغها روشن است نوتلا را به آن اضافه کنيد و فقط به اندازه اي که مادة نوتلا با مواد مخلوط شود آنها را هم مي زنيم . بعد با قاشق همزدن را ادامه دهيد تا مواد کاملاً يکدست و يکنواخت شود. مايه آماده شده را توي قالب بريزيد و داخل فر قرار دهيد .
مدت زمان پخت 30 دقيقه است براي اينکه از پخت آن مطمئن شويد وقتي  چاقو را داخل براونيز فرو مي بريد و بيرون مي آوريد بايد تقريباً تميز بيرون بيايد . زياد نپزيدش بگذاريد درونش قدري مذاب باشد .
بعد از 10 دقيقه برش بزنيد و نوش جان کنيد

با این میان وعده لاغر شوید

سه شنبه, 08 تیر 1395 14:16

اگر به دنبال اثربخشي استفاده از شکلات در اين ميان وعده هستيد دقت کنيد شکلاتي که انتخاب مي کنيد بايد حاوي 70% به بالا باشد.
موز رو بگذاريد نيم ساعت توي يخچال بمونه ، بعد آن را نصف کنيد و يک سيخ چوبي يا چوب بستني به انتهاي موز اضافه کنيد